BEDRIJFSFILMS

Mensen die verhalen horen of zien, krijgen te maken met emoties, ongeacht of dit veel of weinig emoties zijn. De emoties waarmee zij geraakt worden, bepaald de indruk en daarmee ook de acties die daarop volgen. Ongetwijfeld heeft u zelf weleens meegemaakt na het kijken van een film of commercial dat u het gevoel had stilgezet te worden, een actie te willen ondernemen of anders was gaan nadenken. Beeld zorgt voor een impact! 

Door hierop in te spelen en er goed gebruik van te maken, kun je een beweging creëren in de juiste richting.

WERKWIJZE

Wij zouden allereerst graag elkaar willen ontmoeten voor een gesprek over het verhaal of concept van de video die gemaakt moet worden. Onder het genot van een drankje kunnen we dan enige basis-ideeën opzetten en nadenken over de mogelijkheden.

Door met samen te overleggen komen we stapje voor stapje dichter bij het gewenste resultaat. Wij houden van laagdrempelig contact, zodat we snel en efficient de video kunnen maken. Telefonisch kan er goed overlegd worden, maar ook via whatsapp zijn wij snel te bereiken. Mocht er tussendoor dus aanpassing nodig zijn, kan dit vlot gebeuren.

 

Tussen het concept en eindresultaat in zullen wij zo nu en dan een proefversie opsturen om te laten weten hoe de video vorm krijgt. Er is dan makkelijk te corrigeren en zo zal de video een beter eindresultaat hebben. Wanneer de video af is, zullen wij deze toesturen via een WeTransfer. 

 

OFFERTE

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Bedankt voor de inzending!

 

Q:  WAT IS DE OPLEVERTIJD VAN DE VIDEO?

Dit is erg afhankelijk van het type video en de aanpassingen die gemaakt moeten worden. Over het algemeen wordt een standaard-video binnen 3 tot 4 weken opgeleverd. Op aanvraag is het ook mogelijk de video met spoed op te laten leveren binnen een gewenste tijd. 

Q:  WAT IS DE IDEALE LENGTE VAN EEN VIDEO?

De ideale lengte verschilt per video en is afhankelijk van het doel hiervan. Om een krachtig beeld weer te geven van een bedrijf, is een de ideale lengte zo'n 1 tot 2 minuten.

Q: WAT VOOR STIJL HANTEREN WIJ VOOR DE VIDEO'S?

Wij hebben een originele stijl die wij gebruiken voor de video's. Per video wordt er gekeken naar de uitstraling en het doel van de video. Hierop wordt de stijl aangepast, waardoor er een uniek resultaat ontstaat.